..........[Use "Google Chrome" for best view!]..........
Posted by : fivenuckles2 Apr 26, 2017

Credited to Rene Elric

Ada peminat team Sound Horizon/Linked Horizon dari Malaysia?
Alah, yang terkenal dengan lagu pembukaan anime Attack on Titans tu?
Takkan tak kenal kot.... hehe...


Korang kena baca manga ni beb, sebab ianya diadaptasi daripada lagu single yang bertajuk sama dengan manga ni (Vanishing Starlight).
Saya sendiri dah baca volume pertama, terus teranglah saya cakap, boleh tahan juga intipatinya.

Selepas ditranslate daripada MyAnimeList, sinopsisnya bunyi macam ni:
"Perjumpaan suatu malam di bawah sinaran bulan yang terang, seorang jejaka misteri bernama Revo, akan membimbing pemuda bernama Noël kepada "sebuah kisah" nasib..."

Nak lagi details sikit daripada sinopsis ni?
Boleh tengok english subbed kat bawah ni, sebab dengar rumor PV ni adalah sebahagian cerita daripada manga ni.
Saya perlukan pengesahan daripada expert samada info saya ni betul atau tidak.

 photo KUMA Sound Horizon - Yodaka no Hoshi Dual Audio.mkv_thumbs_2017.01.25_19.57.04_zps5dpp6pox.jpg
Source Codecs File Size Resolution Aspect Ratio
Youshikibi x264/MPEG 95.9 MiB 848x480 16:9

SL | Mirror | Watch 1 | Watch 2 | Watch 3

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 EjakDerita! - Hataraku Maou-sama! - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -